KITA FOKUS ING

  • GNSS Solutions
    Solusi GNSS
    Solusi GNSS Tracker lan Layanan Teknis
  • Internet of Things Solutions
    Solusi Internet
    Solusi 2G / 3G / LTE / NB IoT
  • Short Range Wireless Solutions
    Solusi Wireless Tanpa Wates
    Solusi teknologi ZigBee, Wi-Fi lan Bluetooth

Ayo kita kerja sama nggawe jagad luwih ijo lan luwih cerah

EnnfuDesainer solusi IoT Professional lan pabrikan ing Timur China.Luwih saka 7 taun pengalaman proyek pangembangan ing IoT, GNSS, bisa nyedhiyakake desain produk khusus, mandeg lan layanan sertifikasi CEor FCC, mbantu cepet nggawe merek lan produk sampeyan kanthi cepet.
Babagan Kita
  • COMPANY BRIEF
  • Warta Paling Anyar

    • IoT Analytics predicts
      IoT Analytics prédhiksi jumlah piranti IoT aktif nganti 10 milyar nganti 2020 lan 22 milyar nganti 2025. Miturut Enterprise CIO, pasar Iot global bakal tuwuh dadi $ 457 milyar 20 ...
    • Meet with us in MWC2021 Barcelona,Spain, Bar Hall 5
      Gabung maneh ing taun ngarep kanggo MWC Barcelona 2021. Kita ngarepake sampeyan bisa ndeleng maneh ing tanggal 1 Maret!
    • 2020 IOT

      2020 IOT

      Internet of Things wis tuwuh kanthi cepet wiwit mula diusulake dening Kevin Ashton ing taun 1999. Miturut firma riset IDC, ukuran pasar Internet of Things bakal mencapai $ 1,46 triliun (ab ...

    PELUANG DI JAWA EOT

    Miturut perkiraan dening IDC, jumlah piranti sing disambungake kanthi global kira-kira ngluwihi 30 milyar menjelang 2020, ngasilake nilai $ 1,46 triliun. Ora ragu-ragu manawa pirang-pirang industri Teknologi bakal entuk keuntungan teknologi IoT, ngadhepi pasar potensial sing akeh banget, Apa sampeyan isih ragu? Lakune saiki, masa depan dadi awake dhewe.

    Ndhaptar